Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (7.01 secunde)
Alt martor în dosarul în care a fost declansata urmarirea penala este peledistul Virgil Dragusin, directorul economic al Directiei Judetene pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Gorj.
Iar pentru respingerea contestatiei si, implicit, pentru ca decizia de colaborare cu politia politica sa ramana definitiva la Colegiu si sa poata fi atacata, conform legii, doar in instanta, au votat Ticu Dumitrescu, Claudiu Secasiu si Virgil ¥arau, au mai declarat sursele din CNSAS.
Cu sase voturi pentru si cinci impotriva, postul a fost obtinut de Virgil ¥arau. "Alegerea lui ¥arau a fost inspirata, spunem noi, dat fiind faptul ca este considerat o tanara speranta a colegiului", au declarat surse din institutie la finalul sedintei.
Printre membrii Fundatiei "Omenia" se numara si IPS Teodosie, regretatul Ion Ratiu, printul Paul al Romaniei, Petre Roman, Radu Vasile, Virgil Magureanu, dar si membri internationali precum Lordul Braine of Whetley, Lordul Bethell, Coiuncu Hussein, Louisos Caragheorghes si Elisabeth Ratiu.
Presedintele interimar PNL Independenta, exclus din partid Oarecum surprinzator, Virgil Serbu (pentru cei ce nu stiu, senator de Constanta) s-a inscris din nou in cursa pentru un post de senator.
Dumitrescu a mentionat ca Verzii vor sa colaboreze la alegeri cu trei mari organizatii sindicale - Federatia Virgil Sahleanu, oameni din societatea civila, oamenilor de cultura, sport si oameni de stiinta, mentionand ca formatiunea are o colaborare foarte stransa cu Asociatia 21 Decembrie 1989, cu care spera sa completeze listele electorale.
Aceasta alianta se bucura de sprijinul unor sindicate cum ar fi Federatia Virgil Sahleanu si de sustinerea Verzilor Europeni, au mai spus cei doi presedinti.
El va candida pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova, unde va concura cu Corneliu Andrei Stroe (PNL), fostul decan al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Mihai Surpateanu (PDL), seful Clinicii Buco-Maxilo-Faciala (BMF), si Virgil Popescu (PSD), consilier personal al presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu.
Totodata, un posibil viitor secretar de stat la Agricultura ar fi si Virgil Mandru.
Dupa ce Marian Sarbu va elibera functia de inspector general al ISJ Constanta, postul va fi ocupat de Petrica Miu (foto), actualmente profesor la Grupul Scolar "Virgil Madgearu".
Subprefectul Virgil Panduru a pus ca unele primarii s-au grabit sa vanda terenuri, altele au trecut terenuri din extravilan in domeniul privat al primariilor - desi acest lucru e posibil numai pentru cele din intravilan -, tot cu intentia de a le vinde.
Virgil Boboc, consilier PSD si fost sef al RAT, a vrut sa stie daca a fost intocmit studiul de afluenta a calatorilor, din care sa reiasa cererea de curse si trasee a orasului si oferta RAT.
Dupa o serie de tentative nereusite, Virgil Coman (foto), seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, a reusit sa convinga autoritatile locale de faptul ca institutia pe care o conduce are nevoie de resuscitare.
La eveniment au luat parte prefectul judetului, Daniel Sarpe, subprefectul Virgil Panduru si directorul de cancelarie, Adrian Zaharia. Luni, noii sefi au fost in Capitala pentru a primi ordinele de numire.
, in sedinta Consiliului Judetean Constanta, a fost aprobat in unanimitate proiectul prin care institutia condusa de Virgil Coman (foto) sa beneficieze de 1.
In raportul de activitate pe doi ani al organizatiei, secretarul Virgil Boboc a dat citire realizarilor sub mandatul fostului viceprimar si a adus ca argumente pentru inlocuire "cauze cu efecte cumulate in timp" si "cauze conjuncturale - gestionarea problemelor".
Schimbare de brand Virgil Boboc, membru in Colegiul de conducere al Camerei (care a prezidat sedinta Adunarii Generale), i-a informat pe intreprinzatorii privati ca institutia are denumirea stabilita de Hotararea de Guvern nr.
Seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, Virgil Coman (foto), se poate mandri cu faptul ca in primele sase luni ale acestui an a preluat un fond nou si o serie de registre de stare civila create de serviciile specializate ale primariilor din judetul Constanta, totalizand 3,85 metri liniari.
La data de 20 Iulie 2006, Alexandru Radu Timofte si-a prezentat demisia din functia de director al SRI, ca urmare a situatiei create de eliberarea si disparitia lui Omar Hayssam (acuzat de terorism), impreuna cu el demisionand si Gheorghe Fulga, directorul SIE si chestorul Virgil Ardelean, directorul Directiei generale de informatii si protectie interna a Ministerului Administratiei si Internelor.
Pentru sefia de la Agricultura este vehiculat si numele lui Orest Onofrei (fost prefect de Suceava) La sefia Ministrului Sanatatii este vehiculat numele lui Virgil Paunescu (PD-L).
google-analytics.com